Noves entrades

Nova entrada a Concurso i Premis 11/09/2017 - Nova entrada a Actes i Exposicions 09/10/2017 - Nova entrada a Cursos i Viatges 13/10/2017

divendres, 27 de desembre de 2013

La Volta al Món


XXXIV Sessió de Fotografia de Natura
"La volta al món"
Descobrint la diversitat del planeta
 Qui no ha pensat alguna vegada en deixar-ho tot i marxar a fer la volta al món?

Doncs la Mireia Puntí ho ha pensat i ho ha fet...

... i ens ho va mostrar el passat 26 de novembre en la sessió número 34 de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura (SCFN). I aquesta trobada, la darrera de l’any 2013, és la que ha registrat una assistència més alta: prop d’una setantena de persones, i això que havíem de competir amb el Barça!

Durant la conferència ens explicà, de forma molt distreta i entretinguda, el plantejament, preparació i filosofia del viatge. També ens mostrà una selecció de les fotografies preses al llarg dels 14 mesos que durà la seva volta al món. Ens apropà a la idiosincràsia i els costums de països tan dispars com l’Índia, Hong Kong, Vietnam, Nova Zelanda, Austràlia, Xile, Perú, Argentina, Brasil i Estats Units.

Així mateix, com a biòloga, la Mireia ens va passejar pels diferents hàbitats del planeta, des de la jungla al desert, endinsant-nos en la diversitat de la fauna, la flora i les cultures que conformen aquest meravellós indret, tan heterogeni, anomenat món.

En resum, que, a través de les explicacions didàctiques i les precioses imatges, ens portà a fer una meravellosa volta al món virtual.

Finalment, abans del llarg i enriquidor col·loqui amb els públic, ens presentà el llibre nascut de l’experiència, titulat “El viatge dels rodamons”. Es tracta d’unes cròniques reals narrades amb un estil amè, divertit i sincer, que descriuen les aventures viscudes i permeten aprofundir en la manera d’entendre la vida dels diferents pobles d’arreu del món. Podeu trobar més informació sobre el viatge i el llibre a:


 La Mireia Puntí durant la seva conferència

Texte: Albert Masó