Noves entrades

Nova entrada a Actes i Exposicions: 13/12/2021

divendres, 26 de febrer del 2021

MONTPHOTO afegeix noves categories al seu concurs de fotografia

 

MONTPHOTO celebra el seu 25º aniversari afegint noves categories al seu concurs

 

 

• El concurs de fotografia de natura afegirà dos premis més, un al millor portfoli per premiar imatges de caràcter narratiu-documental, i un altre de “multimedia storytelling” (vídeo) enfocat en dues categories: muntanya i natura.

 

• MONTPHOTO ha convocat una beca fotogràfica per a la conservació de la natura dotada amb 6.000 € més exposició i publicació de les fotografies del guanyador.

 

• El concurs manté el premi a la millor fotografia en la categoria “Natura des de casa” de gran èxit el passat any i que premia les imatges captades des d’aquesta època marcada pel confinament i la pandèmia.

 

1 de març de 2021 – El concurs internacional de fotografia MontPhoto ha anunciat l'inici de la seva 25a edició, que el converteix en un dels concursos de fotografia més veterans del nostre país. Per a aquesta edició, aquest festival que va néixer i segueix celebrant-se a Lloret de Mar, comptarà amb dos premis més, un al millor portfoli per premiar imatges de caràcter narratiu-documental, i un altre de "multimèdia storytelling" que donarà un premi als millors vídeos en dues categories: muntanya i natura.

A més, MontPhoto ha convocat una beca fotogràfica per a la conservació de la natura dotada amb 6.000 €. Aquesta beca premiarà el projecte de fotografia i conservació més innovador. A més de diners, el guanyador veurà exposat i publicat el seu treball.

"Tant les noves categories que premiarem com aquesta beca per a un projecte de conservació neixen del creixent interès i de l compromís que sempre ha tingut MontPhoto no només per mostrar la natura, sinó per contribuir a la seva conservació a través de treballs documentals i plans actius de conservació", explica Paco Membrives, un dels fundadors del concurs.

A més, MontPhoto manté el premi a la millor fotografia en la categoria "Natura des de casa" de gran èxit l'any passat i que premia les imatges captades des de les llars en aquesta època marcada pel confinament i la pandèmia.

 

El concurs premiarà també a la millor fotografia en les següents categories i subcategories:

      Activitat de muntanya

 Natura

• Mamífers

• Aus

• Altres animals

• Món vegetal

• Paisatge

Món subaquàtic

Denúncia ecològica

Art a la natura

 

Aquells que siguin interessats a participar podran enviar les seves propostes al concurs fins a les 23.59 hores del 30 d'abril de 2021. Els diferents guanyadors es donaran a conèixer als interessats el mes de juny del mateix any, encara que no es faran públics fins octubre, durant la celebració de el festival MontPhoto.

 

La inscripció s'ha de fer a través del web de MontPhoto www.montphoto.com on a més estan disponibles per consultar les bases del concurs.

A la passada edició, el MontPhoto va rebre més de 14.000 fotos procedents de 68 països diferents. L'italià Lorenzo Shoubridge va ser el guanyador del "Premi absolut" del concurs amb la seva obra titulada "La manada".

Una galeria amb les fotografies de tots els guanyadors de 2020 es pot veure aquí: https://montphoto.com/website/galeries_index.asp

 

Sobre MontPhoto

MontPhoto és una ENTITAT que té com a missió valorar, promocionar i difondre l'art de la fotografia de natura, i contribuir en la defensa mediambiental, el conservacionisme i l'ecologisme.

És un CONCURS internacional de fotografia de natura i de muntanya de referència, que posa en valor, tant les imatges presentades com els seus autors.

És un FESTIVAL, un punt de trobada d'aficionats i professionals de tot el món, que té lloc cada octubre a Lloret de Mar.

És una EXPOSICIÓ itinerant, present en els circuits nacionals i internacionals. És una PUBLICACIÓ, 'Inspirats per la Natura', que conté les imatges més belles presentades a el concurs i reflexions a càrrec de grans personalitats.

És un CARÀCTER obert, proper i autèntic, que des de fa 24 anys porta conquistant a més a molts apassionats de la fotografia i la natura.

 

Més informació: https://montphoto.com/

Més informació de premsa

Alberto Gómez

Comunicación y Más

www.comunicacionymas.es

675 68 13 34