Noves entrades

Nova entrada a Actes i Exposicions: 13/12/2021

divendres, 18 de maig del 2012

Exposició "Natura catalana rica i plena" a Guissona


Aquesta exposició, que és la primera mostra fotogràfica que hem fet, segueix el seu recorregut pel nostre país. En efecte, el passat divendres, dia 11 de maig, es va inaugurar a la biblioteca de Guissona, en un acte organitzat per l’Associació Espai Llobregós. Van intervenir el seu president, Sr. Josep Mª Santesmasses; en Josep Germain, en representació de l’ICHN; i Albert Masó per part de la SCFN.
A la sala on hi havia les fotografies emmarcades es varen projectar les imatges, explicant el contingut de cadascuna i citant l’autor i el títol. Després es va passar l’audiovisual amb imatges dels socis de la SCFN realitzat per Francesc Muntada, que fou molt aplaudit, i finalment hi va haver un interessant col·loqui amb els assistents. 

Val a dir que el local es va omplir de gom a gom, cosa gens habitual, segons ens van comentar els empleats del centre cultural. L’exposició romandrà a Guissona fins les acaballes del mes de maig, a partir de juny anirà a Moià i després probablement a Cervera i altres ciutats. Desitgem un llarg periple per terres catalanes donant a conèixer la nostra entitat i difonent els valors naturalistes que defensem.