Noves entrades

Nova entrada a Actes i Exposicions: 13/12/2021

dissabte, 1 de març de 2014

Crònica i Reportatge Exposició "Formes i Textures de la Natura"

 

El passat 11 de Febrer es va inaugurar la 2ª Exposició col·lectiva de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura, sota el nom "Formes i Textures de la Natura", amb un gran èxit de públic que va omplir la sala de l' Institut d'Estudis Catalans.
El Dr. Joan Pino, president de la Institució Catalana d'Història Natural, va presidir l'acte, juntament amb Albert Masó i Jordi Lluís Pi, de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura.
Una vegada acabada la presentació es van passar totes les fotografies dels autors amb els seus comentaris corresponents.
Tot seguit es va projectar un audiovisual de la primera exposició realitzat per Francesc Muntada, i per clausurar l'acte es va fer un recorregut per l'exposició penjada al claustre de l'Institut d'Estudis Catalans.

D'esquerra a dreta, Albert Masó, el President de la Institució Catalana d'Història Natural, Dr. Joan Pino i Jordi Lluís Pi
Fotografia: Màrius Domingo
 


I a continuació per a tots els que no vau tenir l'ocasió d'anar-hi, aquí teniu una visió de l'Exposició en un reportatge realitzat per en  Joan Astor