Noves entrades

Nova entrada a Actes i Exposicions: 13/12/2021

diumenge, 11 de març del 2018

Crònica de l'Inauguració de l'exposició "Paisatges Geològics de Catalunya" al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt



El passat divendres 2 de març vam inaugurar al Museu-Arxiu de Vilassar de Dalt l’exposició fotogràfica de Jordi Lluís Pi “Paisatges Geològics de Catalunya, una mirada fotogràfica a la geologia catalana”. La mostra està composta d'un total de 50 fotografies que busquen apropar i donar a conèixer la diversitat del paisatge geològic de Catalunya mostrant la varietat dels colors, textures i formes que el conformen.


L’acte, al qual varen assistir una trentena llarga de persones, va ser iniciat amb una breu explicació dels motius que han empès l’autor a dur a terme aquest projecte i, a continuació, el geòleg, editor científic i guia de camp Isaac Camps Gamundi va impartir la conferència “Invitació a cinc indrets insòlits del patrimoni geològic de Catalunya”. Un cop acabada, ambdós conferenciants varen respondre diverses qüestions dels assistents mentre gaudíem de les imatges tot prenent una copa de cava.




Aquesta exposició estarà oberta fins el proper diumenge 25 de març i, paral·lelament a la seva mostra, es faran dues activitats addicionals: una sortida geològica guiada per tal de conèixer una mica més la geologia del Parc Serralada Litoral i la seixantena sessió de la Societat Catalana de Fotògrafs de Natura.
Text: Enric Alonso